Hardloopevenementen

Hardlopen met een complete loopagenda!

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Rietveldrun Nagele, gemeente Noordoostpolder (FL)

6 juni 2015

Doe mee met het hardloopevenement Rietveldrun te Nagele, gemeente Noordoostpolder (FL) op za 06 jun 2015. De volgende afstanden staan op het programma: 3,3 km – 6,6 km – 10 km hardlopen. Wilt u inschrijven voor dit loopevenement?  Raadpleeg hiervoor dan de website van de organisatie
De uitslagen van deze hardloopwedstrijd zijn te raadplegen via dezelfde website of via de bekende websites zoals uitslagen.nl, runtimer en mylaps. Doet u mee met dit evenement, zorg dan dat u goed voorbereid aan de start staat! Met een goed trainingsschema komt u een heel eind. Train bijvoorbeeld met start to run van Evy Gruyaert. Download de start to run mp3 bestanden en zet ze op uw telefoon. Oortjes in, hit the play button en en rennen maar!





Meer informatie over Rietveldrun op Hardloopkalender.nl

Het evenement begint met een kidsrun voor de jeugd van de lagere school vanaf 13:30. Gratis inschrijving voor de kidsrun. Daarna volgt de RietveldRun voor senioren over 10 km. De deelnemers krijgen een gevarieerd parcours voorgeschoteld met daarin een groot gedeelte door het Nagelerbos. De RietveldRun telt mee voor de dorpencompetitie van AV NOP. Daarom wordt een ranglijst opgemaakt. Ook zullen er prijzen zijn voor de snelste man en vrouw over 10 km en er zijn prijzen voor de snelste man en vrouw uit Nagele. Voor degenen die 10 km te ver vinden is het ook mogelijk om een kortere afstand te lopen, zoals 3.3 km en 6.6 km. Het belangrijkste is dat iedereen in beweging komt en meeloopt. Start RietveldRun: 14:15 uur. Startplaats: het Rietveld, Ring 19 te Nagele. Inschrijven is mogelijk vanaf 13:30 uur. Kosten: 3 euro per persoon. Bij vragen: 06-50261698 (Gerdien)