Hardloopevenementen

Hardlopen met een complete loopagenda!

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Geuzenloop Leiden Leiden (ZH)

21 maart 2015

Doe mee met het hardloopevenement Geuzenloop Leiden te Leiden (ZH) op za 21 mrt 2015. De volgende afstanden staan op het programma: 2,9 km – 5,4 km – 6,8 km – 10,9 km hardlopen. Wilt u inschrijven voor dit loopevenement?  Raadpleeg hiervoor dan de website van de organisatie
De uitslagen van deze hardloopwedstrijd zijn te raadplegen via dezelfde website of via de bekende websites zoals uitslagen.nl, runtimer en mylaps. Doet u mee met dit evenement, zorg dan dat u goed voorbereid aan de start staat! Met een goed trainingsschema komt u een heel eind. Train bijvoorbeeld met start to run van Evy Gruyaert. Download de start to run mp3 bestanden en zet ze op uw telefoon. Oortjes in, hit the play button en en rennen maar!





Meer informatie over Geuzenloop Leiden op Hardloopkalender.nl

Zijn jullie net zo strijdlustig als de Geuzen dat waren tegen de Spanjaarden honderden jaren terug? Kom het bewijzen op een van Leidens mooiste jaarlijks terugkerende sportevenementen: de Geuzenloop. De Geuzenloop is de (studenten)loop van Leiden en omstreken, georganiseerd door L.U.H.V. Currimus. Ook niet-studenten mogen mee doen. Het is een estafetteloop met etappes verschillend in lengte, te weten 2.9, 5.4, 6.8 en 10.9 km. Je kan je inschrijven als team van 10, tegenwoordig is het echter ook mogelijk om je op te geven als team van 4. Het centrale punt van de geuzenloop is het USC, Universitair SportCentrum Leiden. Komend jaar vindt de Geuzenloop plaats op zaterdag 21 maart. Voor de beste drie teams in iedere categorie zijn er prijzen te winnen, uiteraard voor de gezelligheid, maar bovenal; de onmetelijke eer die ten dele valt als blijkt dat jullie de snelste studenten-, studie- en of sportvereniging van heel Leiden of misschien wel Nederland zijn! Schrijf je daarom nu in, dan zien we ook jou 21 maart 2015! Voor meer informatie en of inschrijving kun je terecht op de geuzenloop website.