Hardloopevenementen

Hardlopen met een complete loopagenda!

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Wintertijd Challenge Burgum Suameer, gemeente Tytsjerksteradiel (FR)

30 oktober 2016

Doe mee met het hardloopevenement Wintertijd Challenge Burgum te Suameer, gemeente Tytsjerksteradiel (FR) op zo 30 okt 2016. De volgende afstanden staan op het programma: 1 uur 0 min hardlopen. Wilt u inschrijven voor dit loopevenement?  Raadpleeg hiervoor dan de website van de organisatie
De uitslagen van deze hardloopwedstrijd zijn te raadplegen via dezelfde website of via de bekende websites zoals uitslagen.nl, runtimer en mylaps. Doet u mee met dit evenement, zorg dan dat u goed voorbereid aan de start staat! Met een goed trainingsschema komt u een heel eind. Train bijvoorbeeld met start to run van Evy Gruyaert. Download de start to run mp3 bestanden en zet ze op uw telefoon. Oortjes in, hit the play button en en rennen maar!





Meer informatie over Wintertijd Challenge Burgum op Hardloopkalender.nl

In de nacht van 29 30 oktober 2016 wordt in samenwerking met Loopclub Burgum de wintertijd challenge georganiseerd. Dit is een uniek sportevenement wat plaatsvindt in het uur dat de wintertijd ingaat (2 uur s’nachts) en de klok teruggaat. Samen met alle deelnemers komen we 1 uur en 1 seconde lang in actie voor kinderen met een ongeneeslijke spierziekte. Dit doen we door geld bijeen te lopen tijdens de Wintertijd Challenge. Vanaf 01:00 is het mogelijk om de startnummer op te halen, er staan enkele versnaperingen klaar. Veenema Licht en geluid zorgt voor een muzikale bijdrage. Om 01:45 starten we met een gezamenlijke warming up en vlak voor de start is er nog een kort welkomswoord. Na de loop is er gelegenheid om te douchen en nog even gezellig na te zitten, dit weer met muziek van Veenema Licht en geluid. De route bestaat uit een grote ronde van 6 km en een kleine ronde van 800m. Na het lopen van 1 of 2 grote rondes wordt het uur volgemaakt op de kleine ronde.