Hardloopevenementen

Hardlopen met een complete loopagenda!

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Ren voor haar leven Dordrecht (ZH)

8 oktober 2016

Doe mee met het hardloopevenement Ren voor haar leven te Dordrecht (ZH) op za 08 okt 2016. De volgende afstanden staan op het programma: 5 km – 10 km hardlopen. Wilt u inschrijven voor dit loopevenement?  Raadpleeg hiervoor dan de website van de organisatie
De uitslagen van deze hardloopwedstrijd zijn te raadplegen via dezelfde website of via de bekende websites zoals uitslagen.nl, runtimer en mylaps. Doet u mee met dit evenement, zorg dan dat u goed voorbereid aan de start staat! Met een goed trainingsschema komt u een heel eind. Train bijvoorbeeld met start to run van Evy Gruyaert. Download de start to run mp3 bestanden en zet ze op uw telefoon. Oortjes in, hit the play button en en rennen maar!





Meer informatie over Ren voor haar leven op Hardloopkalender.nl

‘Ren voor haar leven!’. Dat is het nieuwe hardloopevent van Vrouwen lopen voor Vrouwen. Houd jij van snelheid, competitie en race jij graag recht op je doel af? Dan is dit echt wat voor jou! Op zaterdag 8 oktober 2016 gaan we hardlopen in Dordrecht en jij bent van harte welkom om mee te doen. Kies uit 5 of 10 km rennen en zet je in voor kwetsbare vrouwen bij Stichting De Hoop! Zweten voor het goede doel: kwetsbare vrouwen die willen loskomen van hun verslaving of uit de prostitutie willen stappen. Ga jij deze leuke uitdaging aan? Super gezond voor jezelf én je steunt er kwetsbare vrouwen mee die graag een nieuwe start willen maken. Ren jij voor haar leven?!