Hardloopevenementen

Hardlopen met een complete loopagenda!

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Corso Electric Run Bollenstreek Lisse (ZH)

7 oktober 2016

Doe mee met het hardloopevenement Corso Electric Run Bollenstreek te Lisse (ZH) op vr 07 okt 2016. De volgende afstanden staan op het programma: 3,8 km hardlopen. Wilt u inschrijven voor dit loopevenement?  Raadpleeg hiervoor dan de website van de organisatie
De uitslagen van deze hardloopwedstrijd zijn te raadplegen via dezelfde website of via de bekende websites zoals uitslagen.nl, runtimer en mylaps. Doet u mee met dit evenement, zorg dan dat u goed voorbereid aan de start staat! Met een goed trainingsschema komt u een heel eind. Train bijvoorbeeld met start to run van Evy Gruyaert. Download de start to run mp3 bestanden en zet ze op uw telefoon. Oortjes in, hit the play button en en rennen maar!





Meer informatie over Corso Electric Run Bollenstreek op Hardloopkalender.nl

Op 7 oktober as. 0m 20.00 uur vindt de 1e Electric Run Bollenstreek plaats. Het betreft een sponsorloop ten bate van de Stichting het Vergeten Kind. De afstand is slechts 3750 meter. Maar die zijn spectaculair verlicht en na de finish is er een afterparty. Bij dit event gaan hardlopen, muziek en entertainment hand in hand. De Stichting het Vergeten Kind zet zich in voor de duizenden kinderen in Nederland die niet opgroeien in een veilige en stabiele omgeving. Dat zijn de vergeten kinderen. Ze zijn mishandeld, misbruikt, verwaarloosd, verstoten of gevlucht. Het startschot wordt gegeven door Johnny de Mol, ambassadeur van de Stichting het Vergeten Kind.