Hardloopevenementen

Hardlopen met een complete loopagenda!

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

4e Den Haag Marathon Den Haag (ZH)

25 september 2016

Doe mee met het hardloopevenement 4e Den Haag Marathon te Den Haag (ZH) op zo 25 sep 2016. De volgende afstanden staan op het programma: 0,0 km hardlopen. Wilt u inschrijven voor dit loopevenement?  Raadpleeg hiervoor dan de website van de organisatie
De uitslagen van deze hardloopwedstrijd zijn te raadplegen via dezelfde website of via de bekende websites zoals uitslagen.nl, runtimer en mylaps. Doet u mee met dit evenement, zorg dan dat u goed voorbereid aan de start staat! Met een goed trainingsschema komt u een heel eind. Train bijvoorbeeld met start to run van Evy Gruyaert. Download de start to run mp3 bestanden en zet ze op uw telefoon. Oortjes in, hit the play button en en rennen maar!





Meer informatie over 4e Den Haag Marathon op Hardloopkalender.nl

De renwedstrijd over 21, 42 resp. 60 KM op 25 september worden niet georganiseerd in september 2016. Dit in verband met de parcourskosten van de organisatie aan verkeersregelaars, hekken en bebording voor de renwedstrijd in het licht van de beschikbare middelen. Ondanks gestage groei van Den Haag Marathon zijn de hoge kosten voor de renwedstrijd over de 3 lange(re) afstanden een drempel met grote invloed op de kostenverdeling over onze 7 individuele sub-evenementen (70%). In het licht van de huidige groeisnelheid en beschikbare middelen heeft de stichting Den Haag Marathon besloten de beschikbare middelen eerst in te zetten op meer lopers en duurzame groei van het evenement, zelfs als dat 1 of meer jaargangen ten koste van deze 3 renwedstrijden zou zijn. De ingeschreven deelnemers voor editie 2016 wordt het inschrijfgeld terugbetaald. Dit ongewenste besluit is met het vaste voornemen, zodra de groei verder is en of er dekking in de begroting is, weer de renwedstrijd over 42, 21 en 60KM aan te bieden. Net als in 2013-2015.