Hardloopevenementen

Hardlopen met een complete loopagenda!

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Hoge Veluwe Loop Hoenderloo, gemeente Ede (GE)

4 oktober 2020

Doe mee met het hardloopevenement Hoge Veluwe Loop te Hoenderloo, gemeente Ede (GE) op zo 04 okt 2020. De volgende afstanden staan op het programma: 0,6 km – 1,1 km – 1,7 km – 5 km – 10 km – 15 km – halve marathon – 28 km hardlopen. Wilt u inschrijven voor dit loopevenement?  Raadpleeg hiervoor dan de website van de organisatie
De uitslagen van deze hardloopwedstrijd zijn te raadplegen via dezelfde website of via de bekende websites zoals uitslagen.nl, runtimer en mylaps. Doet u mee met dit evenement, zorg dan dat u goed voorbereid aan de start staat! Met een goed trainingsschema komt u een heel eind. Train bijvoorbeeld met start to run van Evy Gruyaert. Download de start to run mp3 bestanden en zet ze op uw telefoon. Oortjes in, hit the play button en en rennen maar!





Meer informatie over Hoge Veluwe Loop op Hardloopkalender.nl

De Hoge Veluwe Loop is in korte tijd uitgegroeid tot een jaarlijkse traditie voor jong en oud. Dit jaar wordt alweer de 16e editie gehouden. De Hoge Veluwe Loop wordt gehouden in de prachtige bossen, stuifzanden en glooiende vlakten van Het Nationale Park De Hoge Veluwe. Het is niet ondenkbaar dat je een hert, ree, moeflon of wild zwijn tegen het lijf loopt! De 15 en 28 kilometer-afstanden zijn trailruns en ontwikkeld in samenwerking met Cairn Trails & Adventures. De overige afstanden zijn routes over verharde ondergrond. Voor de kinderen zijn er speciale Moeffieruns over 550, 1100 en 1650 meter. Voor de Hoge Veluwe Loop van 2020 kunt u voorinschrijven vanaf maart 2020 tot uiterlijk 3 oktober 2020 om 8:00 uur. Het is niet mogelijk om in te schrijven op de dag zelf! Inschrijfformulier : deze is vanaf maart 2020 beschikbaar via de website van de organisatie. Bezoekersinformatie voor toeschouwers Alle toeschouwers krijgen op zondag 4 oktober 50% korting op hun entreeticket aan de kassa bij het Park. Er is geen korting op auto’s, het Kröller-Müller Museum of op online tickets. Let op: auto’s mogen op 4 oktober alleen bij ingang Otterlo naar binnen en kunnen niet verder rijden dan het centrum en het Kröller-Müller Museum. Daarnaast mogen alle kinderen die meedoen aan de Moeffierun van 550, 1100 of 1650m één begeleider gratis mee naar binnen nemen.