Hardloopevenementen

Hardlopen met een complete loopagenda!

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

EyeOn Croy Nightrun – Moonwalk Aarle-Rixtel, gemeente Laarbeek (NB)

17 april 2020

Doe mee met het hardloopevenement EyeOn Croy Nightrun – Moonwalk te Aarle-Rixtel, gemeente Laarbeek (NB) op vr 17 apr 2020. De volgende afstanden staan op het programma: 5 km – 8,5 km hardlopen. Wilt u inschrijven voor dit loopevenement?  Raadpleeg hiervoor dan de website van de organisatie
De uitslagen van deze hardloopwedstrijd zijn te raadplegen via dezelfde website of via de bekende websites zoals uitslagen.nl, runtimer en mylaps. Doet u mee met dit evenement, zorg dan dat u goed voorbereid aan de start staat! Met een goed trainingsschema komt u een heel eind. Train bijvoorbeeld met start to run van Evy Gruyaert. Download de start to run mp3 bestanden en zet ze op uw telefoon. Oortjes in, hit the play button en en rennen maar!





Meer informatie over EyeOn Croy Nightrun – Moonwalk op Hardloopkalender.nl

De 7e editie van de EyeOn Croy Nightrun & Moonwalk vindt plaats op vrijdagavond 17 april 2020. Zowel lopers als wandelaars kunnen meedoen om geld in te zamelen voor een goed doel.  We hebben een hardlooproute (Nightrun) van 8,5 km voor je uitgezet in de omgeving van Landgoed Kasteel Croy. En omdat we afgelopen jaren ook veel interesse hadden van wandelaars hebben we ook voor hen weer een route van 5 km. Iedereen is dus welkom! Houdt wel rekening met zandpaden en oneffen ondergrond.