Hardloopevenementen

Hardlopen met een complete loopagenda!

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

MEER-Run Groningen (GR)

19 mei 2017

Doe mee met het hardloopevenement MEER-Run te Groningen (GR) op vr 19 mei 2017. De volgende afstanden staan op het programma: 6,4 km hardlopen. Wilt u inschrijven voor dit loopevenement?  Raadpleeg hiervoor dan de website van de organisatie
De uitslagen van deze hardloopwedstrijd zijn te raadplegen via dezelfde website of via de bekende websites zoals uitslagen.nl, runtimer en mylaps. Doet u mee met dit evenement, zorg dan dat u goed voorbereid aan de start staat! Met een goed trainingsschema komt u een heel eind. Train bijvoorbeeld met start to run van Evy Gruyaert. Download de start to run mp3 bestanden en zet ze op uw telefoon. Oortjes in, hit the play button en en rennen maar!





Meer informatie over MEER-Run op Hardloopkalender.nl

Op vrijdag 19 mei 2017 vindt de 2e editie plaats van de MEER-run. Een fantastische recreatieve hardloopwedstrijd, die je enerzijds dwars door karakteristieke dorpskernen als Middelbert en Engelbert leidt en je anderzijds ook het hedendaagse woon- en leefgebied Meerstad laat zien. De MEER-run kent een afstand van circa 4 mijl (6,4 km) en wordt dit jaar georganiseerd door Bureau Meerstad en ToMoveYou. De route, gaat over verharde en onverharde paden. Onderweg ervaar je de rust en de schoonheid van de natuur en komt de historie tot leven! De MEER-run is er om zoveel mogelijk mensen plezier te laten beleven aan de hardloopsport en te laten genieten van de veelzijdigheid en bijzonderheid die dit landschap te bieden heeft. Het startschot van de MEER-run luidt om 19.30 uur!