Hardloopevenementen

Hardlopen met een complete loopagenda!

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

4e Oldematen Trail Rouveen, gemeente Staphorst (OV)

1 december 2018

Doe mee met het hardloopevenement 4e Oldematen Trail te Rouveen, gemeente Staphorst (OV) op za 01 dec 2018. De volgende afstanden staan op het programma: 7,5 km – 15 km hardlopen. Wilt u inschrijven voor dit loopevenement?  Raadpleeg hiervoor dan de website van de organisatie
De uitslagen van deze hardloopwedstrijd zijn te raadplegen via dezelfde website of via de bekende websites zoals uitslagen.nl, runtimer en mylaps. Doet u mee met dit evenement, zorg dan dat u goed voorbereid aan de start staat! Met een goed trainingsschema komt u een heel eind. Train bijvoorbeeld met start to run van Evy Gruyaert. Download de start to run mp3 bestanden en zet ze op uw telefoon. Oortjes in, hit the play button en en rennen maar!





Meer informatie over 4e Oldematen Trail op Hardloopkalender.nl

4e Oldematen Trail Op 1 december organiseren wij alweer voor de vierde keer de Oldematentrail. In dit prachtige gebied achter Hasselt wordt weer een nieuwe verlengde route tussen de 7,5 en 10km uitgezet en die kun je 1 of 2 keer lopen. De start is om 10:00uur. Aanmelden kan via de button en je ondersteund met jouw deelname weer het werk van Staatsbosbeheer in dit gebied.