Hardloopevenementen

Hardlopen met een complete loopagenda!

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Upstairsloop Sittard

24 februari 2008

Doe mee met het hardloopevenement Upstairsloop te Sittard op zo 24 feb 2008. De volgende afstanden staan op het programma: 0,8 km – 2,5 km – 10 km hardlopen. Wilt u inschrijven voor dit loopevenement?  Raadpleeg hiervoor dan de website van de organisatie
De uitslagen van deze hardloopwedstrijd zijn te raadplegen via dezelfde website of via de bekende websites zoals uitslagen.nl, runtimer en mylaps. Doet u mee met dit evenement, zorg dan dat u goed voorbereid aan de start staat! Met een goed trainingsschema komt u een heel eind. Train bijvoorbeeld met start to run van Evy Gruyaert. Download de start to run mp3 bestanden en zet ze op uw telefoon. Oortjes in, hit the play button en en rennen maar!





Meer informatie over Upstairsloop op Hardloopkalender.nl

Op zondag 24 februari 2008 vind de 2de Upstairsloop plaats, wederom op de Watersley in Sittard en in het prachtige natuurgebied de Kollenberg. Een hardloopwedstrijd voor écht iedereen! Voor iedereen, van beginnend tot topniveau, zijn er verschillende afstanden op hele mooie parcoursen. Volop randanimatie voor deelnemers en publiek; vele prijzen, gratis herinnering voor iedereen, live muziek ’t Hermenieke & een DJ, grote tombola, dansoptredens en een goed doel, namenlijk de Ronald McDonald Kindervallei. Je mag de Upstairsloop niet missen! Het is een super gezellig en sportief evenement voor iedereen. De naam Upstairsloop, komt vanuit onze hoofdsponsor Upstairs traprenovatie. Kom op, doe mee!!