Hardloopevenementen

Hardlopen met een complete loopagenda!

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

AV Fortuna 2e Marathontestloop Vlaardingen

16 februari 2008

Doe mee met het hardloopevenement AV Fortuna 2e Marathontestloop te Vlaardingen op za 16 feb 2008. De volgende afstanden staan op het programma: 5 km – 10 km – 15 km – 20 km – 25 km – 30 km hardlopen. Wilt u inschrijven voor dit loopevenement?  Raadpleeg hiervoor dan de website van de organisatie
De uitslagen van deze hardloopwedstrijd zijn te raadplegen via dezelfde website of via de bekende websites zoals uitslagen.nl, runtimer en mylaps. Doet u mee met dit evenement, zorg dan dat u goed voorbereid aan de start staat! Met een goed trainingsschema komt u een heel eind. Train bijvoorbeeld met start to run van Evy Gruyaert. Download de start to run mp3 bestanden en zet ze op uw telefoon. Oortjes in, hit the play button en en rennen maar!





Meer informatie over AV Fortuna 2e Marathontestloop op Hardloopkalender.nl

Al vele jaren staan testlopen op het programma van de langeafstandsgroepen naar een marathon. Evenals vorig staan de testlopen open voor niet leden. Omdat niet iedereen al een lange afstand aankan, is er de mogelijkheid om uit kortere afstanden te kiezen. Aanvang van de testlopen is 10.00 uur. Het parcours zijn ronde van 5 kilometer in de Broekpolder, elke kilometer is aangegeven. De start en finish is in de Broekpolder ca.1,5 kilometer van de baan. Een mooie gelegenheid om goed in te lopen Er is een mogelijkheid om je aan te sluiten bij tempolopers. Zij zorgen ervoor dat er in jou gewenste tempo wordt gelopen. Het is verstandig je al bij de kleedkamers bij je tempolopers te melden zij brengen je naar de start. Makkelijk als je niet precies weet waar de start is.