Hardloopevenementen

Hardlopen met een complete loopagenda!

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Bernhoven loopt warm Uden (NB)

30 mei 2012

Doe mee met het hardloopevenement Bernhoven loopt warm te Uden (NB) op wo 30 mei 2012. De volgende afstanden staan op het programma: 5,6 km – 11,2 km hardlopen. Wilt u inschrijven voor dit loopevenement?  Raadpleeg hiervoor dan de website van de organisatie
De uitslagen van deze hardloopwedstrijd zijn te raadplegen via dezelfde website of via de bekende websites zoals uitslagen.nl, runtimer en mylaps. Doet u mee met dit evenement, zorg dan dat u goed voorbereid aan de start staat! Met een goed trainingsschema komt u een heel eind. Train bijvoorbeeld met start to run van Evy Gruyaert. Download de start to run mp3 bestanden en zet ze op uw telefoon. Oortjes in, hit the play button en en rennen maar!





Meer informatie over Bernhoven loopt warm op Hardloopkalender.nl

Op woensdag 30 mei vindt het hardloopevenement ‘Bernhoven loopt warm voor de nieuwbouw’ plaats. Met dit evenement, een initiatief van de Vrienden van Bernhoven, gaan we samen de omgeving van het nieuwe ziekenhuis in de Maashorst verkennen. We lopen letterlijk en figuurlijk warm voor de ingebruikname van de nieuwe locatie in Uden. Doel van de actie Met deze sportieve activiteit lopen we bovendien voor een goed doel: de inrichting van de fysiotherapieruimte van het nieuwe ziekenhuis. We willen deze ruimte graag inrichten met de modernste apparatuur, zodat kinderen en volwassenen die bij ons revalideren zo snel mogelijk weer beter worden. Door samen te bewegen maken we het mogelijk dat anderen ook weer soepel kunnen bewegen. Dat is het idee. Deelname Wilt u op een sportieve manier een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van het nieuwe ziekenhuis? Doe dan mee met ‘Bernhoven loopt warm’. U kunt individueel meedoen, maar ook met uw collega’s. Er zijn twee afstanden: 5,6 en 11,2 kilometer. Loop mee, steun de Vrienden van Bernhoven én maak kans op de unieke Bernhovenbokaal!