Hardloopevenementen

Hardlopen met een complete loopagenda!

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Capital Survival Run Amsterdam (NH)

9 juni 2013

Doe mee met het hardloopevenement Capital Survival Run te Amsterdam (NH) op zo 09 jun 2013. De volgende afstanden staan op het programma: 5 km hardlopen. Wilt u inschrijven voor dit loopevenement?  Raadpleeg hiervoor dan de website van de organisatie
De uitslagen van deze hardloopwedstrijd zijn te raadplegen via dezelfde website of via de bekende websites zoals uitslagen.nl, runtimer en mylaps. Doet u mee met dit evenement, zorg dan dat u goed voorbereid aan de start staat! Met een goed trainingsschema komt u een heel eind. Train bijvoorbeeld met start to run van Evy Gruyaert. Download de start to run mp3 bestanden en zet ze op uw telefoon. Oortjes in, hit the play button en en rennen maar!





Meer informatie over Capital Survival Run op Hardloopkalender.nl

De Capital Survival Run is een hardloopwedstrijd, waarbij de deelnemers een parcours van circa 5 kilometer met 11 obstakels moeten afleggen. Door de combinatie van de obstakels en de afstand wordt dit een zware run, waarbij de deelnemers verschillende spiergroepen zullen aanspannen. Na dit evenement worden de deelnemers en de bezoekers uitnodigt om te proosten op de winnaars in een nabijgelegen café. De obstakels bestaan uit verschillende materialen waarbij er rekening is gehouden met de veiligheid van de lopers en eventuele reclame doeleindes. De sponsoren worden in de gelegenheid gesteld om obstakels te sponsoren om zo hun naamsbekendheid in Amsterdam te vergroten. De run is uitermate geschikt voor mensen die willen laten zien hoe sportief zij zijn, maar ook voor Amsterdamse bedrijven die hun imago willen opfrissen.