Hardloopevenementen

Hardlopen met een complete loopagenda!

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Bergrace by Night Rhenen (UT)

19 april 2013

Doe mee met het hardloopevenement Bergrace by Night te Rhenen (UT) op vr 19 apr 2013. De volgende afstanden staan op het programma: 5,6 km – 7,6 km – 11,6 km hardlopen. Wilt u inschrijven voor dit loopevenement?  Raadpleeg hiervoor dan de website van de organisatie
De uitslagen van deze hardloopwedstrijd zijn te raadplegen via dezelfde website of via de bekende websites zoals uitslagen.nl, runtimer en mylaps. Doet u mee met dit evenement, zorg dan dat u goed voorbereid aan de start staat! Met een goed trainingsschema komt u een heel eind. Train bijvoorbeeld met start to run van Evy Gruyaert. Download de start to run mp3 bestanden en zet ze op uw telefoon. Oortjes in, hit the play button en en rennen maar!





Meer informatie over Bergrace by Night op Hardloopkalender.nl

Vrijdag 19 april: Bergrace by Night – Bergrace by Light. Van Wageningen naar Rhenen. Bergrace by Night is een hardloopwedstrijd in het donker. Dit geeft een unieke sfeer. 30 jaar Bergrace dat gaat gevierd worden met vele extra’s De Bergrace by Night in november jl. was een groot succes met maar liefst 3700 deelnemers. Een nieuw record. Het vernieuwde programma is goed ontvangen. Dat betekent weer veel sfeer bij de div. starts in Wageningen en op het parcours. Het gevoel was er weer van een gezamenlijke beleving. Was je toen niet van de partij dan kan dit nu op 19 april met vele extra’s i.v.m. 30 jaar Bergrace. De vele nieuwe extra’s op een rijtje en een overzicht waarvoor vele jaren tienduizenden hardlopers naar Wageningen – Rhenen zijn gekomen. Iedereen is uitgenodigd om het feest van het zesde lustrum te komen vieren.