Hardloopevenementen

Hardlopen met een complete loopagenda!

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

12e Teylingenloop Sassenheim, gemeente Teylingen (ZH)

23 mei 2010

Doe mee met het hardloopevenement 12e Teylingenloop te Sassenheim, gemeente Teylingen (ZH) op zo 23 mei 2010. De volgende afstanden staan op het programma: 2 km – 4 km – 10 km hardlopen. Wilt u inschrijven voor dit loopevenement?  Raadpleeg hiervoor dan de website van de organisatie
De uitslagen van deze hardloopwedstrijd zijn te raadplegen via dezelfde website of via de bekende websites zoals uitslagen.nl, runtimer en mylaps. Doet u mee met dit evenement, zorg dan dat u goed voorbereid aan de start staat! Met een goed trainingsschema komt u een heel eind. Train bijvoorbeeld met start to run van Evy Gruyaert. Download de start to run mp3 bestanden en zet ze op uw telefoon. Oortjes in, hit the play button en en rennen maar!

Meer informatie over 12e Teylingenloop op Hardloopkalender.nl

Dit loopevenement wordt georganiseerd door RKVV Teylingen.De eerste afstand (of onderdeel) start om 10:30.Het adres van de start en de finish is Roodemolenweg 8Categorie(ën): mannen, vrouwen, jeugdVooraf inschrijven is mogelijk vanaf 23 mei 2010 tot 23 mei 2010.Inschrijven op de dag van de loop is mogelijk (vanaf 15.30 uur) op dit adres: Schaapskooi Hoog Buurloseweg Ugchelen (Apeldoorn).Meer informatie:Contactpersoon: Wil van der KrogtTel.: 0252216591Email: wvanderk@xs4all.nlEr is een kleedaccomodatie aanwezig. Douchen is mogelijk.Het parcours is deels onverhard.Overige bijzonderheden: Uniek in Nederland. Ook als estafette te lopen.