Hardloopevenementen

Hardlopen met een complete loopagenda!

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

1e Rabo-Zomerloop Retranchement, gemeente Sluis (ZE)

6 juli 2010

Doe mee met het hardloopevenement 1e Rabo-Zomerloop te Retranchement, gemeente Sluis (ZE) op di 06 jul 2010. De volgende afstanden staan op het programma: 10,8 km – 75 km hardlopen. Wilt u inschrijven voor dit loopevenement?  Raadpleeg hiervoor dan de website van de organisatie
De uitslagen van deze hardloopwedstrijd zijn te raadplegen via dezelfde website of via de bekende websites zoals uitslagen.nl, runtimer en mylaps. Doet u mee met dit evenement, zorg dan dat u goed voorbereid aan de start staat! Met een goed trainingsschema komt u een heel eind. Train bijvoorbeeld met start to run van Evy Gruyaert. Download de start to run mp3 bestanden en zet ze op uw telefoon. Oortjes in, hit the play button en en rennen maar!

Meer informatie over 1e Rabo-Zomerloop op Hardloopkalender.nl

Dit loopevenement wordt georganiseerd door AV De Wielingen.De eerste afstand (of onderdeel) start om 19:30.Het adres van de start is Markt4 Het adres van de finish is Markt 4Categorie(ën): mannen, vrouwen, jeugdVooraf inschrijven is mogelijk vanaf 07 juli 2010 tot niet van toepassing.Inschrijven op de dag van de loop is mogelijk (vanaf 18.30 uur) op dit adres: Dorpshuis d’ouwe schole markt 4.Meer informatie:Contactpersoon: Eddy MussonTel.: 0117301781Email: musson@zeelandnet.nlEr is een kleedaccomodatie aanwezig. Douchen is mogelijk.Het parcours is verhard.Vorig jaar deden er 160 lopers mee aan dit evenement.Overige bijzonderheden: Loop door dorp en over de wallen.