Hardloopevenementen

Hardlopen met een complete loopagenda!

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

32ste pkSportBosdijkloop Vinkeveen, gemeente De Ronde Venen (UT)

21 februari 2010

Doe mee met het hardloopevenement 32ste pkSportBosdijkloop te Vinkeveen, gemeente De Ronde Venen (UT) op zo 21 feb 2010. De volgende afstanden staan op het programma: 1,7 km – 5 km – 10 km – halve marathon hardlopen. Wilt u inschrijven voor dit loopevenement?  Raadpleeg hiervoor dan de website van de organisatie
De uitslagen van deze hardloopwedstrijd zijn te raadplegen via dezelfde website of via de bekende websites zoals uitslagen.nl, runtimer en mylaps. Doet u mee met dit evenement, zorg dan dat u goed voorbereid aan de start staat! Met een goed trainingsschema komt u een heel eind. Train bijvoorbeeld met start to run van Evy Gruyaert. Download de start to run mp3 bestanden en zet ze op uw telefoon. Oortjes in, hit the play button en en rennen maar!

Meer informatie over 32ste pkSportBosdijkloop op Hardloopkalender.nl

Dit loopevenement wordt georganiseerd door TTC De Merel.De eerste afstand (of onderdeel) start om 12:00.Het adres van de start en de finish is Kerklaan 32Categorie(ën): mannen, vrouwen, jeugdVooraf inschrijven is mogelijk vanaf 21 februari 2010 tot 21 februari 2010.Inschrijven op de dag van de loop is mogelijk (vanaf 9.30) op dit adres: Semmelweisstraat 42 Hengelo.Meer informatie:Contactpersoon: Peter MeijerTel.: 0648013782Email: peter-jannie12@casema.nlEr is een kleedaccomodatie aanwezig. Douchen is niet mogelijk.Het parcours is verhard.Vorig jaar deden er 329 lopers mee aan dit evenement.Overige bijzonderheden: Het is een loop uit een serie van vier lopen.