Hardloopevenementen

Hardlopen met een complete loopagenda!

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

477e PanbosCross Bosch en Duin, gemeente Zeist (UT)

4 juli 2021

Doe mee met het hardloopevenement 477e PanbosCross te Bosch en Duin, gemeente Zeist (UT) op zo 04 jul 2021. De volgende afstanden staan op het programma: 3 km – 6 km – 9 km – 12 km – 15 km – 18 km – halve marathon hardlopen. Wilt u inschrijven voor dit loopevenement?  Raadpleeg hiervoor dan de website van de organisatie
De uitslagen van deze hardloopwedstrijd zijn te raadplegen via dezelfde website of via de bekende websites zoals uitslagen.nl, runtimer en mylaps. Doet u mee met dit evenement, zorg dan dat u goed voorbereid aan de start staat! Met een goed trainingsschema komt u een heel eind. Train bijvoorbeeld met start to run van Evy Gruyaert. Download de start to run mp3 bestanden en zet ze op uw telefoon. Oortjes in, hit the play button en en rennen maar!

Meer informatie over 477e PanbosCross op Hardloopkalender.nl

De PanbosCross is een loopevenement in de bossen van Zeist. Het parcours is drie kilometer. De tijdklok staat van 10.30u tot 12.30u aan. Binnen die twee uur kun je zoveel rondjes lopen als je wilt. Het parcours is afgezet door middel van linten. Het gaat helemaal door het bos. Je kunt dus onverharde bospaden verwachten.