Hardloopevenementen

Hardlopen met een complete loopagenda!

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

De Gooische Run Laren (NH)

30 augustus 2009

Doe mee met het hardloopevenement De Gooische Run te Laren (NH) op zo 30 aug 2009. De volgende afstanden staan op het programma: 1 km – 5 km – 10 km – 15 km hardlopen. Wilt u inschrijven voor dit loopevenement?  Raadpleeg hiervoor dan de website van de organisatie
De uitslagen van deze hardloopwedstrijd zijn te raadplegen via dezelfde website of via de bekende websites zoals uitslagen.nl, runtimer en mylaps. Doet u mee met dit evenement, zorg dan dat u goed voorbereid aan de start staat! Met een goed trainingsschema komt u een heel eind. Train bijvoorbeeld met start to run van Evy Gruyaert. Download de start to run mp3 bestanden en zet ze op uw telefoon. Oortjes in, hit the play button en en rennen maar!

Meer informatie over De Gooische Run op Hardloopkalender.nl

Dit unieke loopevenement is een hardloopparcours in en rondom Laren & Blaricum en heeft dit jaar als doel geld in te zamelen voor Stichting Orange Babies . Het evenement vindt plaats op zondag 30 augustus 2009 in het centrum van Laren en heide gebied rondom Blaricum. De Gooische Run kent dit jaar vier afstanden: 15km, 10 km, 5km en de kidsrun van 1km. Het hardloop evenement is voor iedereen!