Hardloopevenementen

Hardlopen met een complete loopagenda!

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

De Kompenijeloop 2015 Jubbega, gemeente Heerenveen (FR)

10 oktober 2015

Doe mee met het hardloopevenement De Kompenijeloop 2015 te Jubbega, gemeente Heerenveen (FR) op za 10 okt 2015. De volgende afstanden staan op het programma: 5 km – 10 km – 15 km hardlopen. Wilt u inschrijven voor dit loopevenement?  Raadpleeg hiervoor dan de website van de organisatie
De uitslagen van deze hardloopwedstrijd zijn te raadplegen via dezelfde website of via de bekende websites zoals uitslagen.nl, runtimer en mylaps. Doet u mee met dit evenement, zorg dan dat u goed voorbereid aan de start staat! Met een goed trainingsschema komt u een heel eind. Train bijvoorbeeld met start to run van Evy Gruyaert. Download de start to run mp3 bestanden en zet ze op uw telefoon. Oortjes in, hit the play button en en rennen maar!

Meer informatie over De Kompenijeloop 2015 op Hardloopkalender.nl

De Kompenijeloop is het eerste sportevenement van Sportgroep Jubbega en is bedoeld voor alle leeftijden! De loop bestaat uit drie verschillende afstanden: de 5, 10 en 15 kilometer. Het is aan u de keuze welke afstand u wilt wandelen of hardlopen. Deelnamekosten zijn 5,- euro p.p Voor de kinderen is er een speciale Kidsrun met een mooie route rondom het MFG de Kompenije. Deelname is gratis. De afstanden van de Kidsrun zijn: 2 rondjes van 500 meter voor kinderen van 4 t m 8 jaar. 3 rondjes van 500 meter voor kinderen van 9 t m 12 jaar. Kortom voor ieder wat wils! Wij nodigen u dan ook van harte uit om deel te nemen aan deze mooie wandel recreatieloop in Jubbega en omstreken. Alle afstanden (inclusief de Kidsrun) starten allemaal bij het MFG de Kompenije. Starttijden: 10:00 Wandelaars (alle afstanden) 13:00 Kidsrun 14:00 Hardlopers (alle afstanden)