Hardloopevenementen

Hardlopen met een complete loopagenda!

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Duo halve Marathon Lelystad Lelystad (FL)

22 mei 2016

Doe mee met het hardloopevenement Duo halve Marathon Lelystad te Lelystad (FL) op zo 22 mei 2016. De volgende afstanden staan op het programma: halve marathon hardlopen. Wilt u inschrijven voor dit loopevenement?  Raadpleeg hiervoor dan de website van de organisatie
De uitslagen van deze hardloopwedstrijd zijn te raadplegen via dezelfde website of via de bekende websites zoals uitslagen.nl, runtimer en mylaps. Doet u mee met dit evenement, zorg dan dat u goed voorbereid aan de start staat! Met een goed trainingsschema komt u een heel eind. Train bijvoorbeeld met start to run van Evy Gruyaert. Download de start to run mp3 bestanden en zet ze op uw telefoon. Oortjes in, hit the play button en en rennen maar!

Meer informatie over Duo halve Marathon Lelystad op Hardloopkalender.nl

Op zondag 22 mei 2016 vindt de tweede editie van de Duo ½ Marathon Lelystad plaats. De deelnemers leggen als duo, hardlopend en fietsend, een route van 21.1 km af. Tijdens de route kan er door de duo’s, zo vaak als men wil, worden gewisseld tussen het lopen en fietsen. Er is geen wedstrijdelement aanwezig. Het doel is dat zoveel mogelijk mensen, jong en oud, kunnen meedoen aan de DML. Na afloop is er een lunch zoveel mogelijk van producten van lokale ondernemers.