Hardloopevenementen

Hardlopen met een complete loopagenda!

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Genneper Parken Nieuwjaarsloop Eindhoven (NB)

3 januari 2010

Doe mee met het hardloopevenement Genneper Parken Nieuwjaarsloop te Eindhoven (NB) op zo 03 jan 2010. De volgende afstanden staan op het programma: 2 km – 5,5 km – 8 km – 14 km hardlopen. Wilt u inschrijven voor dit loopevenement?  Raadpleeg hiervoor dan de website van de organisatie
De uitslagen van deze hardloopwedstrijd zijn te raadplegen via dezelfde website of via de bekende websites zoals uitslagen.nl, runtimer en mylaps. Doet u mee met dit evenement, zorg dan dat u goed voorbereid aan de start staat! Met een goed trainingsschema komt u een heel eind. Train bijvoorbeeld met start to run van Evy Gruyaert. Download de start to run mp3 bestanden en zet ze op uw telefoon. Oortjes in, hit the play button en en rennen maar!

Meer informatie over Genneper Parken Nieuwjaarsloop op Hardloopkalender.nl

Dit loopevenement wordt georganiseerd door Eindhoven Atletiek.De eerste afstand (of onderdeel) start om 11:00.Het adres van de start en de finish is Charles Roelslaan 13Categorie(ën): mannen, vrouwen, jeugdVooraf inschrijven is mogelijk vanaf 01 oktober 2009 tot 31 december 2009.Inschrijven op de dag van de loop is mogelijk (vanaf 10.00 uur) op dit adres: Charles Roelslaan 13.Meer informatie:Contactpersoon: Job van LierTel.: 0402381155Email: j.van.lier@eindhoven.nlEr is een kleedaccomodatie aanwezig. Douchen is niet mogelijk.Het parcours is verhard.Overige bijzonderheden: De opbrengst is bestemd voor een goed doel. Zie hiervoor de website.