Hardloopevenementen

Hardlopen met een complete loopagenda!

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Gooische Run Laren (NH)

29 augustus 2010

Doe mee met het hardloopevenement Gooische Run te Laren (NH) op zo 29 aug 2010. De volgende afstanden staan op het programma: 1 km – 5 km – 10 km – 15 km hardlopen. Wilt u inschrijven voor dit loopevenement?  Raadpleeg hiervoor dan de website van de organisatie
De uitslagen van deze hardloopwedstrijd zijn te raadplegen via dezelfde website of via de bekende websites zoals uitslagen.nl, runtimer en mylaps. Doet u mee met dit evenement, zorg dan dat u goed voorbereid aan de start staat! Met een goed trainingsschema komt u een heel eind. Train bijvoorbeeld met start to run van Evy Gruyaert. Download de start to run mp3 bestanden en zet ze op uw telefoon. Oortjes in, hit the play button en en rennen maar!

Meer informatie over Gooische Run op Hardloopkalender.nl

De loop kent vier afstanden: 15, 10 en 5 kilometer en speciaal voor kinderen is er de kidsrun (1000 meter). Hiermee is de Gooische Run een echte familieloop. Jong, oud, getraind, amateur, iedereen uit het Gooi en omstreken kan meelopen. U kiest uw eigen afstand. Leuke bijkomstigheid is dat de loop u langs de prestieuze woningen van diverse Bekende Nederlanders brengt. Heeft u altijd al willen weten hoe John de Mol woont, dan dit is dé gelegenheid om op sportieve wijze Laren te leren kennen en belangrijker nog, bij te dragen aan een nog betere wereld!