Hardloopevenementen

Hardlopen met een complete loopagenda!

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Kenya Loop Epe (GE)

25 maart 2017

Doe mee met het hardloopevenement Kenya Loop te Epe (GE) op za 25 mrt 2017. De volgende afstanden staan op het programma: 1 km Р5 km Р10 km hardlopen. Wilt u inschrijven voor dit loopevenement?  Raadpleeg hiervoor dan de website van de organisatie
De uitslagen van deze hardloopwedstrijd zijn te raadplegen via dezelfde website of via de bekende websites zoals uitslagen.nl, runtimer en mylaps. Doet u mee met dit evenement, zorg dan dat u goed voorbereid aan de start staat! Met een goed trainingsschema komt u een heel eind. Train bijvoorbeeld met start to run van Evy Gruyaert. Download de start to run mp3 bestanden en zet ze op uw telefoon. Oortjes in, hit the play button en en rennen maar!

Meer informatie over Kenya Loop op Hardloopkalender.nl

Op zaterdag 25 maart organiseert Stichting Kenya Kinderen in samenwerking met ICS, en Av Cialfo de eerste editie van de Kenya Run in Epe. De opbrengsten van deze loop komen ten goede aan ons waterproject in Maai Mahiu in Kenia. De behoefte aan schoon drinkwater in dit dorp is meer dan urgent. Door mee te doen aan deze loop draag je bij aan de realisatie van drie nieuwe waterpunten. Zien we je straks ook aan de start? Risico¬ís? Het risico is dat je te laat aan de start verschijnt, blaren krijgt, moe wordt of misschien zelfs de finish niet haalt. Maar vergeleken met de risico’s die kleven aan het drinken van vervuild water vallen deze beproevingen natuurlijk wel mee. Durf jij de uitdaging aan? We kijken uit naar je komst!