Hardloopevenementen

Hardlopen met een complete loopagenda!

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Limmerkermis Katerloop Limmen, gemeente Castricum (NH)

12 september 2010

Doe mee met het hardloopevenement Limmerkermis Katerloop te Limmen, gemeente Castricum (NH) op zo 12 sep 2010. De volgende afstanden staan op het programma: 5 km – 10 km hardlopen. Wilt u inschrijven voor dit loopevenement?  Raadpleeg hiervoor dan de website van de organisatie
De uitslagen van deze hardloopwedstrijd zijn te raadplegen via dezelfde website of via de bekende websites zoals uitslagen.nl, runtimer en mylaps. Doet u mee met dit evenement, zorg dan dat u goed voorbereid aan de start staat! Met een goed trainingsschema komt u een heel eind. Train bijvoorbeeld met start to run van Evy Gruyaert. Download de start to run mp3 bestanden en zet ze op uw telefoon. Oortjes in, hit the play button en en rennen maar!

Meer informatie over Limmerkermis Katerloop op Hardloopkalender.nl

Dit loopevenement wordt georganiseerd door Limmer IJsclub.De eerste afstand (of onderdeel) start om 10:30.Het adres van de start is Jan Valkeringlaan 14 Het adres van de finish is Jan Valeringlaan 14Categorie(ën): mannen, vrouwen, jeugdVooraf inschrijven is mogelijk vanaf 12 september 2010 tot 12 september 2010.Inschrijven op de dag van de loop is mogelijk (vanaf 09.00 uur) op dit adres: Sporthal de Enterij.Meer informatie:Contactpersoon: Ron van der VeldenTel.: 0612242685Email: vdvelden@quicknet.nlEr is een kleedaccomodatie aanwezig. Douchen is mogelijk.Het parcours is verhard.Vorig jaar deden er 101 lopers mee aan dit evenement.Overige bijzonderheden: voor de jongste jeugd een rondje door het park met kermis verrassing!