Hardloopevenementen

Hardlopen met een complete loopagenda!

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Polderloop Hazerswoude-Dorp, gemeente Alphen aan den Rijn (ZH)

23 februari 2020

Doe mee met het hardloopevenement Polderloop te Hazerswoude-Dorp, gemeente Alphen aan den Rijn (ZH) op zo 23 feb 2020. De volgende afstanden staan op het programma: 1,5 km – 5 km – 10 km – 15 km – halve marathon hardlopen. Wilt u inschrijven voor dit loopevenement?  Raadpleeg hiervoor dan de website van de organisatie
De uitslagen van deze hardloopwedstrijd zijn te raadplegen via dezelfde website of via de bekende websites zoals uitslagen.nl, runtimer en mylaps. Doet u mee met dit evenement, zorg dan dat u goed voorbereid aan de start staat! Met een goed trainingsschema komt u een heel eind. Train bijvoorbeeld met start to run van Evy Gruyaert. Download de start to run mp3 bestanden en zet ze op uw telefoon. Oortjes in, hit the play button en en rennen maar!

Meer informatie over Polderloop op Hardloopkalender.nl

De Polderloop is een hardloopevenement door het polderlandschap van Hazerswoude-Dorp. Dit evenement vindt 4 keer per jaar plaats, namelijk op elke laatste zondag van de maanden januari, februari, maart en april. De inschrijving vindt plaats op de dag zelf vanaf 10.00 uur in de kantine van Hazerswoudse Boys. Elk evenement kan je kiezen voor de volgende afstanden; 1.5 km, 5 km, 10 km, 15 km & halve marathon. Inmiddels wordt de Polderloop al meer dan 25 jaar georganiseerd door spelers en oud-spelers van de selectie. Zij doen dit op vrijwillige basis en vinden het (nog) altijd leuk om hun steentje bij te dragen.