Hardloopevenementen

Hardlopen met een complete loopagenda!

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Rondje om de Koepel Lunteren, gemeente Ede (GE)

1 oktober 2011

Doe mee met het hardloopevenement Rondje om de Koepel te Lunteren, gemeente Ede (GE) op za 01 okt 2011. De volgende afstanden staan op het programma: 5 km – 10 km – halve marathon hardlopen. Wilt u inschrijven voor dit loopevenement?  Raadpleeg hiervoor dan de website van de organisatie
De uitslagen van deze hardloopwedstrijd zijn te raadplegen via dezelfde website of via de bekende websites zoals uitslagen.nl, runtimer en mylaps. Doet u mee met dit evenement, zorg dan dat u goed voorbereid aan de start staat! Met een goed trainingsschema komt u een heel eind. Train bijvoorbeeld met start to run van Evy Gruyaert. Download de start to run mp3 bestanden en zet ze op uw telefoon. Oortjes in, hit the play button en en rennen maar!

Meer informatie over Rondje om de Koepel op Hardloopkalender.nl

Club Physique organiseert sinds 2004 het Rondje om de Koepel. Dit jaar houden we dit sportieve evenement op 1 oktober 2011. Ieder jaar bezoeken meer bezoekers en deelnemers dit gezellige hardloopfestijn. Het Rondje om de Koepel (RODK) is een loop die start in het hartje van het mooie veluwse dorp Lunteren en u zal brengen door het prachtige Lunterse Buurtbos. Tijdens de 10 km en halve marathon beklimt u de Goudsberg en u komt langs de 25 meter hoge uitkijktoren de Koepel. Het is een loop die half verhard, half onverhard is. Een groot gedeelte van de route loopt u onder de beschutting van bomen. Om de 4 km zijn waterpunten. Wij durven RODK 1 van de mooiste lopen van Nederland te noemen.