Hardloopevenementen

Hardlopen met een complete loopagenda!

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Sevenaerrun Zevenaar (GE)

29 augustus 2010

Doe mee met het hardloopevenement Sevenaerrun te Zevenaar (GE) op zo 29 aug 2010. De volgende afstanden staan op het programma: 0,5 km – 10 km hardlopen. Wilt u inschrijven voor dit loopevenement?  Raadpleeg hiervoor dan de website van de organisatie
De uitslagen van deze hardloopwedstrijd zijn te raadplegen via dezelfde website of via de bekende websites zoals uitslagen.nl, runtimer en mylaps. Doet u mee met dit evenement, zorg dan dat u goed voorbereid aan de start staat! Met een goed trainingsschema komt u een heel eind. Train bijvoorbeeld met start to run van Evy Gruyaert. Download de start to run mp3 bestanden en zet ze op uw telefoon. Oortjes in, hit the play button en en rennen maar!

Meer informatie over Sevenaerrun op Hardloopkalender.nl

Dit loopevenement wordt georganiseerd door stichting Liemers Sports Event.De eerste afstand (of onderdeel) start om 11:00.Het adres van de start en de finish is Raadhuisplein 1Categorie(ën): mannen, vrouwen, jeugdVooraf inschrijven is mogelijk vanaf 24 mei 2010 tot 22 augustus 2010.Inschrijven op de dag van de loop is mogelijk (vanaf Bij elke afstand maximaal 1 uur voor de wedstrijd) op dit adres: Vida Studio’s Raadhuisplein 1 6901 GN Zevenaar.Meer informatie:Contactpersoon: Stefanie NijenhuisTel.: 0627115025Email: info@sevenaerrun.nlEr is een kleedaccomodatie aanwezig. Douchen is niet mogelijk.Het parcours is verhard.Vorig jaar deden er 500 lopers mee aan dit evenement.Overige bijzonderheden: Voor de jeugd is er een Spar-Roadshow en een springkussen aanwezig.