Hardloopevenementen

Hardlopen met een complete loopagenda!

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

SevenaerRun Zevenaar (GE)

30 augustus 2009

Doe mee met het hardloopevenement SevenaerRun te Zevenaar (GE) op zo 30 aug 2009. De volgende afstanden staan op het programma: 0,5 km – 1 km – 5 km – 10 km hardlopen. Wilt u inschrijven voor dit loopevenement?  Raadpleeg hiervoor dan de website van de organisatie
De uitslagen van deze hardloopwedstrijd zijn te raadplegen via dezelfde website of via de bekende websites zoals uitslagen.nl, runtimer en mylaps. Doet u mee met dit evenement, zorg dan dat u goed voorbereid aan de start staat! Met een goed trainingsschema komt u een heel eind. Train bijvoorbeeld met start to run van Evy Gruyaert. Download de start to run mp3 bestanden en zet ze op uw telefoon. Oortjes in, hit the play button en en rennen maar!

Meer informatie over SevenaerRun op Hardloopkalender.nl

De SevenaerRun wordt gehouden in en rondom het centrum van Zevenaar en is daarmee een prachtige stadsloop. Jaarlijks nemen tussen de 750 en 1.000 lopers van jong tot oud deel. Tijdens de SevenaerRun wordt gelopen over de afstanden 10 kilometer (wedstrijdloop), 5 kilometer (prestatieloop), 1 kilometer (1K Runaway) en 500 meter (voor de jongste jeugd t m 7 jaar). Bij de SevenaerRun wordt gebruik gemaakt van Racetimer. Dit is een tijdregistratiesysteem, waarbij de chip in het startnummer is verwerkt. Klassering geschiedt op basis van binnenkomst. Door het gebruik van Racetimer worden ook de nettotijden (de werkelijk gelopen tijd over de afstand) gepubliceerd. Deze zijn echter NIET van invloed op de klassering.