Hardloopevenementen

Hardlopen met een complete loopagenda!

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Strandloop Ouddorp, gemeente Goedereede (ZH)

6 augustus 2010

Doe mee met het hardloopevenement Strandloop te Ouddorp, gemeente Goedereede (ZH) op vr 06 aug 2010. De volgende afstanden staan op het programma: 0,5 km – 1 km – 4,5 km – 10 km hardlopen. Wilt u inschrijven voor dit loopevenement?  Raadpleeg hiervoor dan de website van de organisatie
De uitslagen van deze hardloopwedstrijd zijn te raadplegen via dezelfde website of via de bekende websites zoals uitslagen.nl, runtimer en mylaps. Doet u mee met dit evenement, zorg dan dat u goed voorbereid aan de start staat! Met een goed trainingsschema komt u een heel eind. Train bijvoorbeeld met start to run van Evy Gruyaert. Download de start to run mp3 bestanden en zet ze op uw telefoon. Oortjes in, hit the play button en en rennen maar!

Meer informatie over Strandloop op Hardloopkalender.nl

Dit loopevenement wordt georganiseerd door MSV en AV Flakkee.De eerste afstand (of onderdeel) start om 18:30.Het adres van de start en de finish is Oosterweg StrandNoordCategorie(ën): mannen, vrouwen, jeugdVooraf inschrijven is mogelijk vanaf 01 juni 2010 tot 11 september 2010.Inschrijven op de dag van de loop is mogelijk (vanaf 17.00) op dit adres: Strand Noord, Oosterweg duinovergang Strandpaviljoen De Zeester.Meer informatie:Contactpersoon: Riet van PuttenTel.: 0187669525Email: mail@avflakkee.nlEr is een kleedaccomodatie aanwezig. Douchen is niet mogelijk.Het parcours is deels onverhard.Vorig jaar deden er 250 lopers mee aan dit evenement.Overige bijzonderheden: Eén ronde door prachtig parcours buitengebied Dalfsen.