Hardloopevenementen

Hardlopen met een complete loopagenda!

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

SV-Putten Rusthoeveloop Putten (GE)

21 december 2021

Doe mee met het hardloopevenement SV-Putten Rusthoeveloop te Putten (GE) op di 21 dec 2021. De volgende afstanden staan op het programma: 5 km – 10 km – 13 km hardlopen. Wilt u inschrijven voor dit loopevenement?  Raadpleeg hiervoor dan de website van de organisatie
De uitslagen van deze hardloopwedstrijd zijn te raadplegen via dezelfde website of via de bekende websites zoals uitslagen.nl, runtimer en mylaps. Doet u mee met dit evenement, zorg dan dat u goed voorbereid aan de start staat! Met een goed trainingsschema komt u een heel eind. Train bijvoorbeeld met start to run van Evy Gruyaert. Download de start to run mp3 bestanden en zet ze op uw telefoon. Oortjes in, hit the play button en en rennen maar!

Meer informatie over SV-Putten Rusthoeveloop op Hardloopkalender.nl

Met trots heeft SV Putten de Rusthoeveloop met ingang van seizoen 2018 2019 geheel vernieuwd. Na de eerste ervaringen krijgen wij heel veel positieve reacties. Mensen waarderen de Rusthoeve als onze oude vertrouwde uitvalsbasis. Er zijn ook veel positieve reacties op de 3 nieuwe routes in het gebied Boeschoten. Tijdens de Rusthoeveloop kan sinds dit seizoen gekozen worden voor een bosloop van 5 of 10 km of voor een trail van 13 km. In de maart editie kan ervoor gekozen worden om de routes meerdere keren af te leggen. Ook de ervaringen met het nieuwe startsysteem zijn positief. Door dit systeem vind niet de start gezamenlijk plaats maar de finish. Hierdoor is het makkelijker om de ervaringen van de dag met elkaar te delen en gezellig na te praten. In december is er onverwachts een zeer grote toeloop geweest. Als organisatie zijn wij er trots op dat er zoveel deelnemers waren. Wij zijn ook erg blij met het grote begrip voor de aanpassingen die wij ter plekke hebben moeten uitvoeren. Wij willen als organisatie leren en verbeteren. Wij hebben daarom besloten dat wij in toekomstige edities een maximum aantal deelnemers accepteren. In maart is dit vastgesteld op 333 mensen. Ook hebben wij besloten om alleen nog maar te werken met voorinschrijvingen en de inschrijftermijn te verlengen. Door deze besluiten kunnen wij de kwaliteit van het evenement beter garanderen.