Hardloopevenementen

Hardlopen met een complete loopagenda!

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Warandeloop Zaterdag Tilburg (NB)

25 november 2017

Doe mee met het hardloopevenement Warandeloop Zaterdag te Tilburg (NB) op za 25 nov 2017. De volgende afstanden staan op het programma: 5 km – 10 km – halve marathon hardlopen. Wilt u inschrijven voor dit loopevenement?  Raadpleeg hiervoor dan de website van de organisatie
De uitslagen van deze hardloopwedstrijd zijn te raadplegen via dezelfde website of via de bekende websites zoals uitslagen.nl, runtimer en mylaps. Doet u mee met dit evenement, zorg dan dat u goed voorbereid aan de start staat! Met een goed trainingsschema komt u een heel eind. Train bijvoorbeeld met start to run van Evy Gruyaert. Download de start to run mp3 bestanden en zet ze op uw telefoon. Oortjes in, hit the play button en en rennen maar!

Meer informatie over Warandeloop Zaterdag op Hardloopkalender.nl

Zowel op zaterdag 26 november als op zondag 27 november zijn er trimlopen over 5 en 10 km. De trimlopen gaan over de brede en vlakke bospaden van de Oude Warande. Het parkoers heeft een ronde van 5 kilometer. Afhankelijk van de afstand die je loopt, legt je deze ronde een- of tweemaal af. De Halve Marathon wordt gelopen op uitstekende (vlakke) bospaden in de Oude Warande. Dat maakt deze halve marathon uniek in zijn soort.