Hardloopevenementen

Hardlopen met een complete loopagenda!

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Color Your Life Run Bergen op Zoom (NB)

16 juli 2016

Doe mee met het hardloopevenement Color Your Life Run te Bergen op Zoom (NB) op za 16 jul 2016. De volgende afstanden staan op het programma: 5 km hardlopen. Wilt u inschrijven voor dit loopevenement?  Raadpleeg hiervoor dan de website van de organisatie
De uitslagen van deze hardloopwedstrijd zijn te raadplegen via dezelfde website of via de bekende websites zoals uitslagen.nl, runtimer en mylaps. Doet u mee met dit evenement, zorg dan dat u goed voorbereid aan de start staat! Met een goed trainingsschema komt u een heel eind. Train bijvoorbeeld met start to run van Evy Gruyaert. Download de start to run mp3 bestanden en zet ze op uw telefoon. Oortjes in, hit the play button en en rennen maar!

Meer informatie over Color Your Life Run op Hardloopkalender.nl

Kleur, kleur en nog meer kleur, maar daarnaast heel veel fun. Deze Color Your Life Run van vijf kilometer wordt ook wel de leukste vijf kilometer op aarde genoemd en dat is niet voor niets. Wat de Color Your Life Run uniek maakt is het enorme groepsgevoel in een zeer uiteenlopende leeftijdscategorie. Alle deelnemers, jong, oud en zelfs de allerkleinsten beginnen geheel gekleed in het wit en bij elke kilometer worden zij ondergedompeld in een andere kleur. De Color Your Life Run draait niet om het neerzetten van de beste tijd, maar juist om op een leuke manier met elkaar gezond bezig te zijn. Na vijf kilometer te hebben gerend, gedanst, gehuppeld of gewandeld wordt iedereen als een kleurrijke held onthaalt. Het is de bedoeling dat het de meest vrolijke en kleurrijke dag van je leven wordt! Be healthy be happy be you!