Hardloopevenementen

Hardlopen met een complete loopagenda!

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Pop Up Runs Almere Zomeravondloop Almere (FL)

16 juli 2016

Doe mee met het hardloopevenement Pop Up Runs Almere Zomeravondloop te Almere (FL) op za 16 jul 2016. De volgende afstanden staan op het programma: 4 km – 8 km – 12 km hardlopen. Wilt u inschrijven voor dit loopevenement?  Raadpleeg hiervoor dan de website van de organisatie
De uitslagen van deze hardloopwedstrijd zijn te raadplegen via dezelfde website of via de bekende websites zoals uitslagen.nl, runtimer en mylaps. Doet u mee met dit evenement, zorg dan dat u goed voorbereid aan de start staat! Met een goed trainingsschema komt u een heel eind. Train bijvoorbeeld met start to run van Evy Gruyaert. Download de start to run mp3 bestanden en zet ze op uw telefoon. Oortjes in, hit the play button en en rennen maar!

Meer informatie over Pop Up Runs Almere Zomeravondloop op Hardloopkalender.nl

Op 16 juli is het zover! Pop Up Runs Almere organiseert de eerste editie van de Zomeravondloop in Almere Poort. Schrijf je in door op aanwezig te klikken bij dit evenement. Er zijn maximaal 100 startbewijzen en vol=vol! Adres: Heilig Boontje (Beneluxlaan 614, Almere Poort) Afstanden: 4, 8 of 12 KM Wanneer: 16 juli Starttijd: 20:00 uur Ophalen startnummer vanaf: 18:30 uur tot uiterlijk 19:45 uur Na 19:45 vervalt de reservering voor het startnummer en kan het vergeven worden aan een ander.