Hardloopevenementen

Hardlopen met een complete loopagenda!

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Sint Thomas Trail Nieuwehorne, gemeente Heerenveen (FR)

23 december 2018

Doe mee met het hardloopevenement Sint Thomas Trail te Nieuwehorne, gemeente Heerenveen (FR) op zo 23 dec 2018. De volgende afstanden staan op het programma: 3,5 km – 10 km – 20 km – 30 km hardlopen. Wilt u inschrijven voor dit loopevenement?  Raadpleeg hiervoor dan de website van de organisatie
De uitslagen van deze hardloopwedstrijd zijn te raadplegen via dezelfde website of via de bekende websites zoals uitslagen.nl, runtimer en mylaps. Doet u mee met dit evenement, zorg dan dat u goed voorbereid aan de start staat! Met een goed trainingsschema komt u een heel eind. Train bijvoorbeeld met start to run van Evy Gruyaert. Download de start to run mp3 bestanden en zet ze op uw telefoon. Oortjes in, hit the play button en en rennen maar!

Meer informatie over Sint Thomas Trail op Hardloopkalender.nl

Een winterse trailrun in het relatief platte Friese landschap. De hoogtemeters ontbreken dus nagenoeg, maar zal in zwaarte ruimschoots gecompenseerd worden door de ondergrond in de bossen, door de modderige akkers en door de weilanden met het lange gras (of misschien zelfs sneeuw). De routes zullen de lopers leiden door de schitterende natuur van it Ketliker Schar, Oranjewoud, Mildam, de Kiekenberg en de diverse boomwallen en single tracks die deze bossen met elkaar verbinden. Evenals voorgaande jaren is de start en finish in Nieuwehorne, op en rond de uitstekende sportaccommodatie van UDIROS. De organisatie is in handen van UDIROS Outdoor. Afstanden 35 km – max. 100 deelnemers – vanaf 18 jaar – tijdslimiet 5 uur Voor lopers met ruime trail-ervaring, zeer pittig parcours. 20 km – max. 250 deelnemers – vanaf 16 jaar – tijdslimiet 3 uur Voor het opdoen van een pittige trail-ervaring. 9 km – max. 250 deelnemers – vanaf 14 jaar – tijdslimiet 1½ uur Voor de kennismaking met trailrunning. Kidstrail (3,5 km) – max. 100 deelnemers – 8 t m 14 jaar Voor de junior trailrunners (evt. met begeleiding van de ouders) Alle afstanden bestaan uit één unieke ronde.